Testbaserade hälsobehandlingar

Zinzinos balanskoncept för testbaserade hälsobehandlingar på Haga HälsoCenter

Påbörja din hälsoresa med Haga HälsoCenter!

Din kropp strävar ALLTID efter balans – vare sig det handlar om vätskebalans, mineralstatus eller fettsyror. För att din kropp ska fungera optimalt så behöver den byggstenar för att göra ett bra jobb. Låt maten vara din medicin och medicinen din mat.

 

Testbaserad hälsa

Som fotterapeuter (och utbildad zon och massageterapeut) vet vi att dom flesta behöver hjälp med inre hälsa, inte bara den yttre.

 

Näring – ska din kropp fungera optimalt, vara smärtfri och hålla sig vital hela livet. Bli gammal i en ung kropp då behöver du ge den näring. Mat som innehåller mineraler, vitaminer, spårämnen, fytonutrienter, fiber. Får kroppen, tarmen, hjärnan vad den behöver så kan den producera vad den är tänkt att göra. Visste du att tarmen producerar vitaminer om den får vad den behöver? Att hjärnan har naturligt DHA (omega 3).

 

Zinzinos balanskoncept

Vi på Haga HälsoCenter har valt Zinzinos balanskoncept för vi väljer testbaserad hälsa. Det tycker vi är viktigt. Kärnan i vår produktfilosofi är vår Balansolja. Polyfenoler (antioxidanter) är basen i vår omega 3. Den håller fettet från fisken färsk. Ingen kropp eller hjärna vill ha härsken olja. Balansolja är så lik en färsk vildfångad fisk du kan komma. Fast renad. Vi kan stolt rekommendera dig att prova denna olja. För dig och alla dina celler.

 

Zinzinos produkter har varsamt tagits fram för att balansera, återställa och stödja hjärnans, hjärtats och immunförsvarets funktion. Balansoljan är ett helt naturligt kosttillskott med polyfenoler för omegabalansen. Det är baserat på vår unika norska sammansättning med ren fiskolja från vildfångade sardiner och ansjovis, extra jungfruolivolja som skördats tidigt, och naturligt utvunnen vitamin D3. Den starka tillförseln av polyfenoler, oljesyror och flera fytonäringsämnen återställer omega-6:3-balansen i din kropp på ett säkert sätt. De justerar och upprätthåller även kroppens EPA- och DHA nivåer och skyddar mot oxidativ stress på cellnivå.

Zinzinos balanskoncept för testbaserade hälsobehandlingar på Haga HälsoCenter.