Skönhetsbehandlingar

Skönhetsbehandlingar, hudvård och fettreducering/kroppskonturering på Haga HälsoCenter

Haga HälsoCenter erbjuder både traditionella skönhetsbehandlingar samt kroppskonturering (fettreducering) med hjälp av laserbehandling.

Fettreducering med icke-invasiv laserbehandling i stället för fettsugning. Behandlingen är helt smärtfri och ger snabbt ett synligt resultat.

 

Hälsosam fettreducering och kroppskonturering

Zerona Z6 erbjuder en kliniskt bevisad metod som hjälper kroppen att tömma sina fettceller utan att skada dem eller rubba kroppens naturliga balans.

 

Kliniskt bevisad metod

Fettreduceringsmetoden är en kliniskt bevisad metod för icke invasiv fettreduktion med flera FDA-godkännanden och dubbelblinda, placebo-kontrollerade studier bakom sig.

 

Icke-invasiv smärtfri metod

Fettreducering med Zerona känns inte, det gör alltså inte ont. En patient som behandlas med Zerona kan gå direkt till jobbet efteråt och blir inte allmänpåverkad alls.

 

Snabb och effektiv utan biverkningar

Rekommendationen är 8–12 behandlingar à 40 minuter, 20 minuter per fram- och baksida av kroppen. Resultat kan ses direkt efter redan 20 minuter!

Fettreducering med Zerona. Haga HälsoCenter Karlstad.

Skönhetsbehandlingar och hudvård

Skönhetsbehandlingar, hudvård etc. på Haga HälsoCenter.
Vill du arbeta med oss?

Vi söker duktiga terapeuter inom hälsovård/friskvård och hudvård/skönhetsvård som i egen regi kan komplettera oss i vår verksamhet och arbeta tillsammans med oss under konceptet Haga HälsoCenter. Kanske är du sjukgymnast/fysioterapeut eller kosmetolog eller något annat som du tror skulle passa in i vårt koncept?

 

Kontakta oss för mer information och berätta gärna lite mer om dig.

Vaxning

Vissa områden kan vara svårt att vaxa själv och då är det oftast bättre att få hjälp med det på en salong, exempelvis bikinilinje och armhålor.

 

Innan vaxning

Raka dig inte på tre-fyra veckor innan. Det är viktigt att håret inte är kortare än 0,5 centimeter. Annars kan det vara svårt att få upp hårstrået då vaxet inte får ordentligt fäste. Spara därför ut ditt hår innan en vaxning. Hur lång tid det tar beror på din hårväxt, men generellt tre-fyra veckor behövs.

 

Sola, bada eller smörj dig ej innan

Viktigt att du inte smörjer dig innan behandlingen.

 

Det gör ont – men det går över

Det gör ont men går snabbt över. Smärtan blir mindre och mindre ju oftare du vaxar dig. Hur lång tid behandlingen tar beror på vilket område och hur mycket hårväxt du har.

 

Efter behandlingen

Ta inte med fingrarna på det vaxade området. Efter behandlingen kan huden bli irriterad och röd. För att minska rodnaden kan du eller din terapeut applicera någon inflammationshämmande produkt på området. Tänk också att inte ta på området med fingrarna, då det finns mycket bakterier på våra fingrar. Du ska inte sola eller använda parfym på det vaxade området på 48 timmar efter behandlingen.

 

Undvik inåtväxande hårstrån

Det finns hårväxthämmande krämer som du kan smörja in dig med i stället för din vanliga hudkräm i några dagar efter behandlingen. Det finns kräm som hindrar inåtväxande hårstrån.

 

Resultat

Ett bra resultat är när det behandlade området är hårfritt i upp till fyra veckor.

Hudvårdsbehandlingar
samt behandlingar mot Akne och Rosacea

Vi laserbehandlar både akne och rosacea, som är en inflammatorisk hudsjukdom som ger rodnad och utslag (oftast i ansiktet).

 

Kontakta oss för mer information om våra hudvårdsbehandlingar!

Vi erbjuder fler skönhetsbehandlingar

Hudvård och traditionella skönhetsbehandlingar som ansiktsbehandling, färgning/förlängning av fransar är något vi kör igång med succesivt.

 

Kontakta oss för mer information!