Om oss

Här möts du av värme och omtanke!

Om Haga HälsoCenter

Haga HälsoCenter började sin verksamhet på Östra Kanalgatan i Karlstad som Haga Hud och Fot redan 2009. Förutom att vara specialister på fotvård arbetar vi med massagebehandlingar samt skönhets- och hudvård.

 

2018 breddade vi verksamheten genom att börja använda oss av medicintekniska lasrar, först ut var Lunula-lasern som har en revolutionerande effekt mot bland annat nagelsvamp. Sedan har vi ytterligare breddat verksamheten genom att ta in Zerona-lasern för reducering av kroppsfett samt lasern PL-Touch som vi använder för bland annat för smärtlindring och mot inflammationer samt dermatologiska besvär.

 

I samband med att vi utvecklade verksamheten mer mot ett bredare tänk inom hälso- och skönhetsvård bytte vi namn till Haga HälsoCenter.

Vi som jobbar på Haga HälsoCenter

Marie-Louise Tillman på Haga HälsoCenter i Karlstad.
Marie-Louise Tillman

Marie-Louise blev diplomerad medicinsk fotterapeut 2002 vid Axelsons Gymnastiska Institut. 2007 blev hon auktoriserad medicinsk fotterapeut. 2012 blev hon diplomerad massageterapeut vid Svenska Hälsoteamet. 2018 blev hon diplomerad laserterapeut vid Arch Academy.

Karolina Gillstedt på Haga HälsoCenter i Karlstad.
Karolina Gillstedt

Karolina blev diplomerad medicinsk fotterapeut vid TUC Yrkeshögskola 2022. Hon har en undersköterskeutbildning sedan 2023. Hon arbetar även på en vårdcentral som fotvårdsterapeut.

Sara Olivers
Sara Norbäck Olivers

Sara är diplomerad massageterapeut vid Axelsons Gymnastiska Institut i Göteborg. Hon är certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage. Sedan april 2018 även diplomerad SPA-terapeut utbildad vid Massageakademin i Örebro. Medlem i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund och är behandlingsskadeförsäkrad genom dem.

Läs mer om Sara och boka massage här: masara.se

Jan Tillman på Haga HälsoCenter i Karlstad.
Jan Tillman

Jan Tillman är diplomerad laserterapeut sedan 2018 vid Arch Academy. Han jobbar på Haga HälsoCenter vid sidan av sitt vanliga jobb på Pilkington.

Vi är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilket garanterar att våra fotterapeuter har en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. Vi är även kontrollerade och godkända av miljöförvaltningen i Karlstads kommun.

Haga HälsoCenter - Medlem i Sveriges Fotterapeuter