Lunula

Få friskare naglar – smärtfri och effektiv behandling av nagelsvamp med Lunula Laser på Haga HälsoCenter.

Få friskare naglar med hjälp av Lunula® laserbehandling

Sluta lid av obehag från nagelsvamp. Med Erchonia Lunula Laser® erbjuder vi en smärtfri och effektiv behandling som hjälper till att förbättra dina missfärgade och svampangripna naglar.
Behandla nagelsvamp med lågenergilaser

• 100 % säkert och effektivt.
• Smärtfritt och utan biverkningar.
• Snyggare och friskare naglar.
• 12 minuters behandling per fot/hand.
• Förbättrad blodcirkulation som kan bidra till att naglarna växer fortare.

Njut av friskare och finare naglar med Lunula Laser®

Onychomycosis (nagelsvamp) är en svårbehandlad åkomma. Med Erchonia Lunula Laser har en ny revolutionerande metod tagit plats i våra kliniker. Metoden är smärtfri, enkel, bekväm och med bevisade resultat. Erchonia Lunula Laser dödar svampen som lever i och under nageln. Laserljuset passerar genom nageln utan att orsaka skada på den eller den omgivande huden.

 

Lasern behandlar även infektioner i naglar samt i huden. Metoden ökar cirkulationen samt ger smärtlindring i artrostår, lindrar eksem samt psoriasis.

Friskare och finare naglar med Lunula Laser på Haga HälsoCenter i Karlstad.

Svampangrepp på tånaglar är en av de vanligaste fotåkommorna som fotterapeuter behandlar idag.

Friskare och finare naglar med Lunula Laser på Haga HälsoCenter i Karlstad.
Vad är Onychomycosis?

Onychomycosis är en svampinfektion i nageln. Det är mycket vanligt och över 10 % av världens befolkning beräknas lida av det. Du kan bära på onychomycosis om du har ett eller flera av dessa symptom:

 

• Förtjockad nagel.
• Smulig eller spröd nagel.
• Naglar utan lyster eller glans.
• En missfärgad och ful nagel.

 

Onychomycosis kan leda till smärta och obehag och kan ge problem vid användning av vissa skor. Erchonia Lunula Laser kan få dina svampnaglar att bli friskare på ett enkelt och smärtfritt sätt.

Smärtfri och effektiv behandling av nagelsvamp med Lunula!

Så här går behandlingen till

Första Lunulabehandlingen rekommenderar vi att du bokar en medicinsk fotvård. Då går vi igenom dina fötter och naglar och förbereder dig inför kommande behandlingar. Vi gör också ett upplägg inför fortsatta besök samt konsulterar om vad du ska göra hemma. (Glöm inte att ta bort eventuellt nagellack innan besök.)

 

Vi rekommenderar fyra behandlingar med cirka två veckors mellanrum. Första och fjärde behandlingen behandlas alltid båda fötterna. Första besöket tar cirka 45 minuter. Övriga besök cirka 15–30 minuter. (Det kan dock behövas upp till 6–8 behandlingar beroende på hur stort svampangreppet är.) Därefter går det även att använda Lunula regelbundet i förebyggande syfte.

 

Lunula Laser arbetar med två olika laserljus samtidigt. Det ena är läkande och stärker cirkulationen samt kroppens läkningsförmåga. Det andra laserljuset verkar antiseptiskt. Båda går djupt och verkar i nagelanlaget och under nageln. Effekten av detta samarbete gör att den behandlar svamp på nageln, i nageln och under nageln samt en bit ner i foten.

Lunula Laserbehandling