Medicinsk fotvård

Vi erbjuder både klassisk medicinsk fotvård och behandling med Lunula-laser.

Vi erbjuder både klassisk medicinsk fotvård och behandling med Lunula-laser

På Haga HälsoCenter erbjuder vi både klassisk medicinsk fotvård och laserbehandling med Lunula. Vi är medlem i Sveriges Fotterapeuter vilket garanterar att våra fotterapeuter har en gedigen utbildning och är godkända enligt Socialstyrelsens riktlinjer för medicinsk fotvård. (Vi är även kontrollerade och godkända av miljöförvaltningen i Karlstads kommun.)

 

Vi behandlar de flesta åkommorna på dina fötter, till exempel liktornar, hälsprickor, svamp och nageltrång.

Fotvård för ditt välmående

Du kanske står och går mycket i ditt jobb? Naturligtvis kan du också få fotvård utan att du har några direkta problem utan bara vill få fina fötter och ha en skön och välgörande behandling för ditt välmående. Den medicinska fotvården kan då kombineras med t.ex. pedikyr, vaxning, massage m.m.

 

Medicinsk fotvård nödvändig för att upprätthålla en god livskvalitet

Det kan vara nödvändigt att få hjälp med medicinsk fotvård om du har svårt att ta hand om dina fötter på grund av nedsatt rörlighet. För dig som är äldre, har funktionsvariation, är diabetiker, har psoriasis eller är reumatiker är det viktigt med medicinsk fotvård för att kunna upprätthålla en god livskvalitet. Vi kan även erbjuda dig olika preparat, sulor, strumpor etc. samt ge dig goda råd för din egenvård.

Medicinsk fotvård på Haga Hälsocenter i Karlstad.

Lunula laserbehandling mot bland annat nagelsvamp

Lunula Laserbehandling

Med vår Lunula-laser erbjuder vi en metod mot nagelsvamp som är smärtfri och mycket effektiv. Denna specifika laser behandlar även infektioner i naglar samt i huden. Metoden ökar cirkulationen samt ger smärtlindring i artrostår, lindrar eksem samt psoriasis.